+36 (1) 350-8844
+36 (1) 491-0144
+36 (1) 491-0144
1239 Budapest, Ócsai u. 4

GARANCIÁLIS SZABÁLYZAT

Alapvető jótállási feltételek

A szavatosság csak szakszervizben felszerelt, üzembe helyezett vagy beépített termékekre vonatkozik és csak rendeltetésszerű használat esetén érvényesíthető. Csak gyártási hibákból származó hibákat áll módunkban orvosolni!
A nem megfelelő típusválasztásból adódó problémákért felelősséget nem tudunk vállalni (nem megfelelő erősségű lánc választása, nem szettben történő alkatrészcsere, nem tárcsához ajánlott fékbetét használata, stb.)!
A sport célra, valamint tuning célra használt alkatrészekre, garanciát vállalni nem tudunk!

Az ügyintézés menete

A hibásnak vélt alkatrészt vissza kell juttatni hozzánk lehetőség szerint szakszerűen becsomagolva, a vásárlást és beszerelést igazoló számlával együtt, majd azt átadjuk hivatalos bevizsgálásra. Amennyiben a hiba tényleg gyártási hibából származik, a termék szakszerűen és a leírtaknak megfelelően lett beszerelve, és rendeltetésszerűen volt használva úgy azt cseréljük. Amennyiben a hiba nem gyártási hiba miatt történt, úgy nem áll módunkban cserélni. A bevizsgálásra csak abban az esetben van mód, ha a beépítésről szakszerviz számlát állított ki. E nélkül a jótállás nem érvényesíthető!

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. valamint a 151/2003. (IX.22) Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Minden általunk forgalmazott termékre szavatosságot vállalunk.
A szavatosság ideje 12 hónap minden termék esetén.

Akkumulátorok

A jótállás időtartama a vásárlás napjától számított, illetve a forgalmazó általi üzembe helyezéstől számított 1 év, a vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet módosítása értelmében. Akkumulátorok esetén a jótállási jegyben foglaltak irányadóak, tehát az akkumulátorok üzembe helyezéséről, töltéséről és karbantartásáról a szerint kell gondoskodni. Mélykisülés, túltöltés, túl áram esetén a jótállás és szavatosság megszűnik!

Visszavásárlás, csere

Terméket csak eredeti, gyári, sérülésmentes, csomagolásban az átvételkori állapotban áll módunkban 72 órán belül visszavenni.
Kibontott, sérült, már beépített alkatrészek cseréjére nincs mód!

Amennyiben problémája merülne fel a termékkel kapcsolatban, úgy a 151/2003. (IX.22) Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Reklamációval kapcsolatos probléma esetén keresendő:
Soltész Péter

Mobil: 06 70 391-3139

Érvényes: 2017.02.15.-től
Mayer József
tulajdonos